En Ölandspärla du inte får missa.

I samarbete med Hotell Skansen i Färjestaden.

I mitt jobb som fotograf har jag förmånen att ofta besöka Ölandspärlor för att fotograferar dess verksamhet. En Ölandspärla du inte får missa är Världens största Whiskybar. Den ligger på Hotell Skansen i mitten av Färjestaden. I september 2018 var det en representant från GUINNESS WORLD RECORDS och offentlig gjorde att ett världsrekord hade tagits. Med hela 1179 sorters olika Whiskysorter från alla världens hörn vann de detta ärofyllda pris.

Den var en stor ära att få vara inbjuden och bevittna denna ceremoni. Jag var oerhört stolt över Fredrik Norén och dess personal på Hotell Skansen.

 

Här kan du läsa mer om denna fina pärla och den är öppen för besök när som helst.

De har även Whiskyprovningar hela året om som är en upplevelse för sig att delta i. Jag som nykterist tyckte det var oerhört lärorikt att höra hur framställningen av drycken görs och dess historia. Här kan du läsa mer om när Whiskyprovningarna äger rum. Det går också att som grupp boka in sig på en egen provning.

Missa nu inte denna pärla. Är så maffigt att gå ner i källaren på hotellet om omges av dessa 1000-tals vackra flaskor.

Stor kram// Linda

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *