Vintern och snön lyser med sin frånvaro

Här på ön lyser vintern och snön med sin frånvaro. Jag har ställt mig frågan flera gånger om det verkligen kommer bli någon snö att tala om i år. Temperaturen ligger mellan 3-9 grader och vissa dagar känns det till och med som vår. Visst har det varit några dagar med minusgrader men de är inte många.

Jag passade på att gå en promenad med kameran i helgen när vädret bjöd både på sol och minusgrader. Jag älskar att gå en promenad med min kamera och se vad naturen har att erbjuda. Jag älskar konstiga former och detaljer som går att finna överallt.

Jag gick med familjen en runda på ett av mina favoritställen här på ön Gråborg. Där bjuds det på en vacker natur hela året. Just nu är jag lite extra förälskad i de härliga träden.

Dagen till ära låg det ett vackert istäcke på vattenpölarna. Något jag inte blev ledsen över.

Dagens absoluta favoritbild blev den jag tog rakt över en vattenpöl. När den gått genom redigeringen blev det en drömskt vacker bild med massor av spår av naturens framfart.

Nu längtar jag efter snön så jag kan ta fler promenader med min kamera och ta några riktigt fina vinterbilder.

Stor kram // Linda

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *