Jag älskar tulpaner i alla dess former

I mitt jobb som fotograf har jag under flera år fått fotografera tulpaner i alla dess former. De flesta i min bloggkollega Marianne Jensen-Rose vackra trädgård på norra Öland.

Tulpaner är så fantastiskt fina och den finaste blomman man kan ge mig.  Nästa år 2020 skall jag äntligen göra något av alla mina tulpanbilder. Jag bestämt mig för att det skall bli ett tulpanår. År 2020 är tulpanens år i mitt företag.

Som första steg har jag tagit fram en vacker bordskalender med 12 vackra tulpanmotiv. Den finns i begränsad upplaga att köpa av mig.

En perfekt kalender att ha på sitt skrivbord. Men den går ju självklart att ställa precis överallt.

Det finns verkligen så många underbara sorters tulpaner. Jag kan inte titta mig mätt på dessa skönheter.

Den 8-10 maj under Öland Spira kommer det finnas en vacker utställning med mina bilder hos Marianne Jensen-Rose. Förutom utställningen så blommar många av de vackra tulpanerna i trädgården. Det är något man bara måste se och uppleva.

Vill du inte vänta till utställningen utan vill köpa en bordskalender kan du hitta den här.

Stor kram // Linda

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *