Lucia i ett ridhus!

Idag firar vi Lucia, en regnig och inte alls särskilt vintrig dag i december.

Vår morgon började kl.7 på Signes förskola. Föräldrar, syskon, farmor och mormor – alla nära och kära satt förväntansfullt och väntande på små tomtar, lucior, tärnor, stjärngossar och pepparkaksgubbar.
Man blir imponerad över hur dessa små barn kan lära sig sånger med tecken och att dom sitter alldeles stilla framför all publik.
Därefter blev det grötfrukost tillsammans. En härlig tradition!

Ridhus på Norra Öland

Från Lucia på förskolan ska byta samtalsämne radikalt och berätta om ridhuset på Norra Öland. Under otaliga år har den lilla ridklubben, Åkerbo Hästklubb, kämpat för ett eget ridhus. Iår har det blivit möjligt tack vare otroliga sponsorer. Nu ska äntligen dessa kämpande unga ryttare kunna träna sin hästar ordentligt under vintern – en förutsättning för att kunna nå sina mål i sporten.

Imorgon den 14 december är ridhuset redo för allmänheten. Kl.16.00 kör vi invigning och jag kommer vara där med en av mina ponnyer. Det blir ridande Luciatåg, shownummer, gratis ponnyridning, fika och käpphästhoppning.  Har ni vägarna förbi Löttorp – Hjärtligt Välkomna!

 

Kram

Madeleine

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *