Inspirera mig, tack!

Idag har snön, som vi blev överraskade med häromdagen, försvunnit. Kvar är det blött, grått, mulet, mörkt och trist.
Linda skrev i ett tidigare inlägg (som ni hittar här) att hon gillar det här vädret, men jag har svårt att dela just den åsikten 😉

Jag vill ha vindstilla och ljust, det får gärna vara kallt, bara det är ljust!

I detta vädret behöver jag inspiration, så min tanke är att dela med mig av mina inspirationskällor och min förhoppning är att jag ska få några tillbaka av Er!

Podcast

Poddar är genialt, den som uppfann podden borde få pris! Med en podd i hörlurarna kan jag bli inspirerad när jag tvättar, städar, mockar eller kör bil. Jag gillar Framgångspodden väldigt mycket, härliga personligheter och spännande resor. Utöver framgångspodden lyssnar jag på lite olika aktiepoddar. Aktier är spännande, man kan lära sig massor utav poddarna, det behöver inte alls vara så svårt som det låter.

Instagram

Instagram är en kanal som är lätt att inspireras av. Titt som tätt fyller jag på med nya konton att följa och inspireras av, lika ofta måste man rensa och sålla bort konton som inte ger mig inspiration, annars tycker jag lätt det blir för många. Jag inspireras av både varumärken, som coacher och profiler.
Några tips är:
@erik.bergman
@skillnadens
@spargurun

Omgivning

Det som motiverar mig allra mest, det är när jag omges av människor som är på samma resa genom livet som jag är. Det behöver inte vara en företagare men andra människor med mål och drömmar. Som vågar kämpa för sina drömmar varje dag.
Jag är lyckligt lottad som har Marianne & Linda, dom ger mig alltid massor med inspiration på alla plan. Vi är tre företagare med helt olika yrken, men vi stöter oftast på samma problematik som vi sedan kan bolla ihop och hitta lösningar på. Ovärderligt <3

Kram Madeleine

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *